Get Adobe Flash player
Ad Square Ad Square

Ideja + Investicija = Izvoz

Marko Predojević

www.elmatt.co.rs

  • Glavna 85 , 24300 Bačka Topola,  Srbija
  • Tel

    +381 24 712 910
    +381 24 715 933

  • Fax

    +381 24 715 805

  • Email

    info@elmatt.rs

  • Skype

    ELMA TT Transformers

One Response to Ideja + Investicija = Izvoz

  • admin says:

    Fabrika ELMA TT je proizvođač suvih transformatora i prigušnica sa 60. godišnjom tradicijom i dobavljač je poznatim evropskim proizvođačima. U Bačkoj Topoli ova proizvodnja postoji već 10 godina i trenutno zapošljavamo oko 40 radnika.
    General Electric Fitelec (CH) preko Elma tt Ljubljana je ponudio mogućnost izmeštanja dela mašinskog parka za organizovanje proizvodnje na novoj lokaciji jer je Bačka Topola se po tradiciji bila idealna sredina za tu proizvodnju. Kadrovi koji su postojali u ovoj sredini od ranije su bili cenjeni, a po inventivnosti su se dokazali u tradiciji od preko 40 godina slične proizvodnje u Bačkoj Topoli što je rezultiralo brzom i efikasnom sprovođenju ideje o proizvodnjji.
    Danas se izvozi preko 90 odsto proizvodnje uglavnom na tržište EU a najznačajniji kupci su u Nemačkoj, Holandiji, Austriji, Sloveniji ali prodaje se i na tržište SAD, Kanade, Australije, Egipta kao i na tržištima okolnih zemalja.
    Izlagalo se na mnogim sajmovima u Moskvi, Parizu, Hanoveru, Beogradu, Subotici kao i u Tirani.

    Proizvodnja punjača se odvija po sopstvenoj tehnologiji a deo velikih punjača u saradnji sa poznatim proizvodjačima iz EU dok se aparati za zavarivanje proizvode i prodaju u saradnji sa ISKRA VARJENJE iz Ljubljane.

    ELMA TT od ranije ima program punjača za akumulatore za automobile, startera za startovanje motora kamiona, traktora i drugih mašina iz električne mreže.

    Kao poseban program se razvijaju prigušnice za rasvetu, za industrijsku upotrebu i razne svetiljke.

Leave a Reply

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ad Square Ad Square