Get Adobe Flash player
Ad Square Ad Square

O nama

Srbija Radi je modernog vizuelnog identiteta, namenjena razvoju i podsticanju privatnog preduzetnistva.

Uređivački koncept magazinskog tipa, koji u svakoj emisiji pruža izbalansiran sadržaj, koji se kreće od obrade najznačajnijih društvenih, ekonomskih i državnih tema iz oblasti privrede, kroz razne forme izveštavanja i obrade pojedinačnih tema, do edukativnih sadržaja pokazao se kao veoma uspešan.

Autorska ekipa, obrađujući specijalizovane teme iz poljoprivrede,gradjevinarstva,turizma,trgovine,…, pravovremenim izveštavanjem sa skupova u zemlji i svetu, objektivnim prezentacijama , proizvoda, usluga i rešenja, stice poverenje gledalaca. Specijalni edukativni tematski serijali , postali su sastavni deo naše emisije .

Internet sajt www.srbijaradi.com je direktno povezan sa emisijom i na njemu se nalaze transkripti svih priloga, kao i opširnije informacije o proizvodu, usluzi, događaju, vesti… koji su prikazani u emisiji. Sa našeg sajta, preko linka u potpisu svakog transkripta priloga iz emisije, svaki posetilac može jednostavno doći do sajta svakog našeg partnera i do još detaljnijih informacija.
Sve popularnija, na sajtu www.srbijaradi.com je mogućnost gledanja ili preuzimanja priloga u video fleš formatu.

Za potrebe kultruno-obrazovnog programa , emisiju Srbija Radi samostalno proizvodi autorski, uređivački i realizatorski tim produkcije Ekopatent media ,Vrbas.

Autori emisije:

Nikola Eraković

Organizator/Marketing:

Katarina Kovač

Spikeri:

Nikola Eraković

Snimatelji:

Jovan Vujkov,Nikola Eraković

Montaža/Obrada tona/Kompjuterska animacija:

Woo Studio

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ad Square Ad Square