Get Adobe Flash player
Ad Square Ad Square

Proizvodnja plastičnih i biorazgradivih kesa

Hadži Dragan Stojanović
“MEGA PLAST MPT” doo

021 883 369

www.mega-plast.rs

Sremski Karlovci

One Response to Proizvodnja plastičnih i biorazgradivih kesa

  • admin says:

    “Mega Plast MPT“ d.o.o. je firma osnovana 1984. godine, specijalizovana za proizvodnju i preradu duvane polietilenske folije, kao i za uvoz i prodaju mašina i opreme za plastičarsku industriju. Uspeh našeg kolektiva, koji čini dvadeset zaposlenih, leži u vrednom i timskom radu, poštovanju klijenata i ulaganjima u usavršavanje tehnologija.

    Naša mala efikasna proizvodnja opslužuje kupce u Srbiji i zemljama Balkanskog regiona. Proizvodni program obuhvat butik kese, kese tregerice, džakove, džakove sa uvučenom trakom za vezivanje, kese za zamrzivač, kese za infektivni otpad, pripremanje folije za štampu, štampanje svih dimenzija i boja.

    Prethodnih 15 godina firma se bavi uvozom mašina i opreme za plastičarsku industriju sa Tajvana i sarađuje sa preko deset firmi koje proizvode ovu opremu. Naš mali ali dobro organizovan tim koji radi na uvozu mašina stalno se usavršava i edukuje posećujući sajmove u zemlji i inostranstvu i prateći moderne svetske trendove u vezi sa opremom za plastičarsku industriju. Možete nas svake godine videti na Novosadskom sajmu, kao i na međunarodnim sajmovima u regionu. Tehnički tim firme je kvalifikovan za instalaciju mašina koje uvozimo, za svaki vid servisiranja, kao i za pružanje usluga obuke novim kupcima.

    Uvek smo Vam na raspolaganju za pružanje infromacija ili pomoći oko izbora naših proizvoda i uvozne opreme za Vaše potrebe. Kupci iz Srbije, Crne Gore, Kosova, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Mađarske su naša najbolja preporuka.

    Verujemo da možemo uspostaviti uspešnu poslovnu saradnju u obostranom interesu. Ukoliko su vam potrebni dodatni podaci, molimo Vas da nam se obratite.

Leave a Reply

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ad Square Ad Square