Get Adobe Flash player
Ad Square Ad Square

Poslovni inkubator Subotica

One Response to Poslovni inkubator Subotica

  • admin says:

    Poslovni Inkubator Subotica osnovan je 21. juna 2006. godine sa ciljem da pruži podršku razvoju malih i srednjih preduzeća i preduzetništva. Obezbeđivanjem tehničkih, poslovnih i obrazovnih usluga svojim stanarima nudi poslovno okruženje povoljno za njihov rast i razvoj.

    Osnivači Poslovnog Inkubatora Subotica su Opština Subotica, Fond za podršku investicija u Vojvodini (VIP), Visoka tehnička škola strukovnih studija (VTŠ), ATB SEVER i Regionalna agencija za razvoj MSPP.

    Svojim stanarima Poslovni Inkubator Subotica nudi subvencionisani zakup poslovnog prostora, administrativne i računovodstvene usluge, podršku u nastupu na sajmovima, edukaciju i usavršavanje u aktuelnim poslovnim oblastima…
    Ukoliko ste preduzetnik – početnik ili nameravate da započnete sopstveni biznis industrijskog profila, posetite nas na adresi Magnetna polja 6., Subotica ili nas nazovite na telefon 024/544-044. Dobićete sve neophodne informacije o prijavi za ulazak u Inkubator. Odluku o prijemu stanara donosi Komisija za izbor stanara.
    Poslovni Inkubator Subotica prima novoosnovana preduzeća do godine dana ili fizička lica koja će po ulasku u Inkubator u roku od 3 meseca osnovati preduzeće u oblasti proizvodnog i uslužnog sektora – industrijskog profila. Vrednovanje potencijalnih stanara se vrši na osnovu poslovne ideje, tržišta, proizvoda i poslovnog iskustva.

    1. Preduzeće „TIP TOP MODELS“ doo osnovano je u aprilu 2010. godine. Osnovna delatnost preduzeća je:

    * Izrada modela i odevnih predmeta za promotivne kampanje firmi (uniforme, haljine i sl.) od dizajna i krojenja do finalnog proizvoda (šivanja)
    * Uslužno šivanje (šivanje po dobijenim modelima)
    * Izrada unikatnih haljina – po zahtevu klijenata, sprovodimo njihove ideje u delo
    o Maturske haljine
    o Balske haljine
    o Sportska oprema od dečijih do XXL veličina
    o Uslužno šivanje za plesne klubove

    Pored svega navedenog, preduzeće „TIP TOP MODELS“ po narudžbi uslužno izrađuje reklamne majice, torbe i zastave. Izrađujemo ugostiteljski asortiman (stolnjaci, salvete, kecelje).

    U našoj ponudi se nalazi i šivanje od donesenih materijala i izabranih modela, a ukoliko je potrebno klijente stručno savetujemo.

    KVALITET PO DOBROJ CENI!

    Čeka Vas naš uspešan tim.

    Kontakt:

    * TIP TOP MODELS DOO
    * Magnetna polja 6
    * 24000 Subotica, Srbija
    * Tel: 062 521 013
    * Web: http://www.tiptop-models.com

    2. Firma Citronix je jedno specijalizovano preduzeće za proizvodnju, inovaciju i servis aparata za zavarivanje. Naše opredeljenje je proizvodnja profesionalnih uređaja za zavarivanje sa posebnim naglaskom na razvoj nove inverterske tehnologije. Aparati koje proizvodimo svi su kod nas razvijeni. Veoma nam je važna pouzdanost gotovih proizvoda, zato i obezbeđujemo za svaki naš proizvod GARANCIJU OD 2 GODINE. U našem programu radimo i automatizaciju procesa zavarivanja (sečenja) industrijskim robotima (sa novim i polovnim robotima). Prodajemo robote od renomiranog nemačkog proizvođača KUKA, za razne aplikacije zavarivanje, sečenje, paletizacije, pakovanje itd.

    Kontakt:

    * CITRONIX d.o.o.
    * Magnetna polja 6
    * 24000 Subotica, Srbija
    * Tel.: +381 24 544 958
    * Gsm: +381 63 808 25 20
    * Email: citronix@eunet.rs
    * Web: http://www.citronix.co.rs

    3. CarrotPlant Web Development Team je odlučan u nastojanju da bude predvodnik u oblasti savremenih web aplikacija i IT rešenja, i da klijentima ponudimo kompletan i savremeniji proizvod kojim će poboljšati svoje usluge, unaprediti svoje poslovanje i povećati dobit, jer to su čvrsti temelji za dugotrajnu saradnju i obostrano zadovoljstvo.

    Naš razvojni tim sastoji se od talentiranih i visokokvalifikovanih mladih profesionalaca sa zavidnim stručnim iskustvom u svim područjima razvoja web-a. Naši inžinjeri i dizajneri imaju godine iskustva u informacijskim tehnologijama, posebno Internet tehnologijama.

    Područja koja obuhvata naše poslovanje su web design i web development, izgradnja profesionalnih eCommerce sistema i B2B aplikacija. CarrotPlant u svom radu koristi najnaprednije tehnologije kako bi za svoje klijente proizvela programska rešenja svetske razine s naglaskom na: kreativnom i izvornom dizajnu, isporuci prema dogovorenom roku i zadovoljstvu klijenata.

    Ponuda usluga koje pružamo klijentima obuhvata:

    * profesionalno izrađene web prezentacije
    * profesionalno izrađene programske aplikacije
    * B2B aplikacije
    * RIA interaktivne web aplikacije
    * eCommerce sistemi

    Kontakt:

    * CarrotPlant d.o.o.
    * Magnetna Polja 6.
    * 24000 Subotica, Srbija
    * Tel.: +381 24 547 485
    * Email: office@carrotplant.com
    * Web: http://www.carrotplant.com

Leave a Reply

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ad Square Ad Square